sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tuparit

Pidin viimeviikonloppuna vihdoinkin tuparit kavereilleni (eihän tässä kämpässä olekaan vasta asuttu kuin vuodenvaihteesta, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan, eikös). Kyseessä oli siis lukio aikainen kaveriporukkamme, ja ollaan nykyään hajaannuttu eri puolille etelä- Suomea. Harvoin siis tulee nähtyä koko porukalla. Illalla ei tullut otettua ainuttakaan kuvaa, mutta tämä seuraavana päivänä otettu kuva varmaan tiivistää kaiken.


Hauskaa oli ja onneksi pian nähdäänkin uudestaan, mutta seuraavalla kerralla Turussa.

Ja tuli taas todettua, että on mulla vaan niin huippu kavereita ja ne kyllä tuntee minut. Tässä meinaan kuva tuparilahjastani:


Eli siis sain Finrexia, D-vitamiinia ja maitohappobakteereja, Carmolista ja pippurilaastareita. Ja jottei herättäisi ihmetystä niin olen siis yleensä koko talven kipeänä siitä marraskuusta maaliskuuhun niin kaverit päättivät ostaa lääkkeitä valmiiksi :D oli kyllä niin ihana lahja tämä koska tosiaan kaikki tulee tarpeeseen.


Nyt pukkaa kyllä kauheasti koulujuttuja taas päälle, eikä asiaa helpota se kun ensiviikolla missaan puolet kouluviikosta, kun lähden porukoilleni. Mutta ei auta nyt muutakuin yrittää tehdä mahdollisimman paljon kouluhommia ennen ensi keskiviikkoa, että saisin vain rentoutua loppuviikon eikä tarvitsisi koulujutuista stressata :) ja onhan ensi viikolla yksi vuoden odotetuimpia asioita, eli Avenged Sevenfoldin keikka ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! ♥