perjantai 31. tammikuuta 2014

Uuden converset ♥

Minähän olen henkeen ja vereen Converse-tyttö, kuitenkin lähivuosina olen kelpuuttanut kenkävarastooni myös muutamia muita merkkejä. Silti Converset ovat vain ne, joissa olo on kaikista kotoisin ja jotka sopivat kaikkiin vaatteisiin. Olen liioittelematta omistanut ainakin kymmenet (10!!) erilaiset Converset, joista suurin osa on käyttökelpoisia vieläkin. Vain kahdet mustat olen käyttänyt ihan loppuun niin, että ne ovat hajonneet.

Kuitenkin niinkuin otsikosta voi päätelläkin, niin tuli taas sorruttua ostamaan uuden conssit. Tällä kertaa luokseni matkasivat viininpunaiset/burgundyt yksilöt, joita olin himoinnut jo jonkin aikaa.

Tällaiset ihannuudet!

Mikään ei vaan ole paremman näköistä kun pillifarkut + Converset ♥



Miten, omistaakos siellä ruudun toisella puolella kukaan Converseja? :) Siru, monetkos sie omistat? 

5 kommenttia:

  1. Pojalla on yhdet Converset jotka sai lahjaksi tädiltään, eli siskoltani. Mutta ei hän ikinä käytä niitä koska ne ovat liian kuumat. Pelkästään varvassandaalit tai teko-crocsit kelpaa ja tietysti pakolliset koulukengät. Muut jää käyttämättömänä pieneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no voi harmi jos ei tule käytettyä :( missäpäin maailmaa asustatte? :)

      Poista
  2. Öh no nyt pistit pahan, piti ihan funtsia! Mutta kuuteen pariin pääsin laskuissa, nyt vasta muistaen parien olemassaolot hahaha! :D

    Conssit nyt on kiistatta vaan ne mukavimmat ja jalkoihin sopeutuvimmat tohvelit ever, tosi ergonomiset joo'o (...) mutta niin täydellisen mukavat. Ei näin monen vuoden jälkeen enää muihin vaihda :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh :D mitkäs meinasit unohtaa? :P

      Joo sama juttu! Ne parit DC'n kengät on tosi kivat kans, mutta consseihin sitä aina palaa!!

      Poista
    2. Keltaset ja siniset pääs unohtumaan :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥