keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Epäonnea

Minulla on ollut nyt kesän ja syksyn aikana epäonnea terveyden kanssa. Kesällä alkunsa saanut poskiontelotulehdus venyi ja venyi ja lopputuloksena oli 2kk sairastamista ja 3 antibioottikuuria. Loppujen lopuksi syy taisi olla työpaikan homeongelmissa, josta en ollut tietoinen ja se laukaisi homeallergiani taas monen vuoden tauon jälkeen.

Ja vihdoin kun poskiontelotulehdus lähti pois tultuani takaisin Lappeenrantaan opiskelujen jatkuessa niin selkäni päätti ruveta kiukuttelemaan. Tuli järkyttävät alaselkäkivut ja lopulta lääkäristä saatujen kortisonipiikkien ja fysioterapiasta saamien ohjeiden avulla tuo selkä alkaa olla kunnossa taas.


Intoa bloggaamiselle riittäisi kyllä, mutta terveysongelmat söivät jaksamista. Koulukin on ollut yhtä
hullunmyllyä. Viime keväänä meillä ei ollut kaikkia kursseja, jotka olisi pitänyt olla (koulun mokaamisen vuoksi) ja se kostautui nyt syksyllä. Koulua on ollut joka viikko melkein joka päivä se 8-16 ja siihen päälle kaikki kotona tehtävät hommat niin paljoa ei ole vapaa aikaa jäänytkään. Ensi viikko on onneksi lomaa ja ajattelin nyt elvytellä tätä blogia ja rentoutua vain, että jaksaa loppu vuoden. Toivottavasti keväällä olisi vähän kevyempää sitten :)

Paljon olisi postausideoita ja otan myös ehdotuksia vastaan. Eli jos toiveita löytyy niin kerro vain kommenttiboksissa :)

5 kommenttia:

 1. Ikävää että sun terveys on noin reistaillu =(
  Ootko tulossa i love me messuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti pääse sinne messuille tänä vuonna vaikka haluaisinkin :(

   Poista
 2. Voi ei, miten inhottavaa, home on niin kamala juttu kyllä :/

  Toivottavasti nyt on olo parempi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi alkaa olla jo parempi olo ja jaksaa jo taas tehdäkin jotain :)

   Poista

Kiitos kommenteista! ♥