keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lontoon ostokset - kosmetiikka

Kuten aiemmin mainitsinkin niin tuli tuossa käytyä Lontoossa maaliskuun alussa. Tietenkin sieltä tarttui mukaan jos jonkin näköistä kotiin tuotavaa. Tässä postauksessa tulisi nyt kosmetiikka ostokset teidän nähtäville, ja myöhemmin postailen kuvia itse Lontoosta. Myöskin jos teitä lukijoita kiinnostaa niin voin esitellä täällä mitä vaatteita tuli osteltua? :)
Kuitenkin pitemmittä puheitta kuviin.


Hajuvesiä tuli ostettua 3 kappaletta. Tuo CK Shock on ehdoton lemppari hajuveteni. Olen sitä käyttänyt jo 100ml ja toinen 100ml pullo menossa. Tuo 200ml oli tarjouksessa £29,99 niin ei tarvinnut miettiä hetkeäkään ostaisinko tuon varastoon vai en. Katy Perry oli heräteostos, tuoksui ihanalta ja maksoi £16. Taylor Swiftin tuota Wonderstruck Enchantedia olen himoinnut jo reilun vuoden kun tuota nuuskin Vegasin reissullani viime maaliskuussa. Nyt tuo vihdoin tarttui mukaan lentokentältä kun maksoi suunnilleen £30. Näistä jäi puuttumaan kuva synttärilahjaksi saamastani Victoria's Secretin Tease Noirista sekä ostamani VS'n body mistit mutta niistä tulee varmaan postausta erikseen.


Sleekin paletteja tuli myös ostettua kolme kappaletta lisää. Entuudestaan omistan näistä Stormin, Bad Girlin ja Orginalin niin nyt kokoelma karttui Garden Of Eden, Oh So Special ja Vintage Romance -paleteilla.


Myös Sleekin poskipunia tuli osteltua.


Narsilta kotiutui Orgasm, jota olen himoinnut pitkään. Se on kertakaikkiaan  ihana. Barry M'n versio Naked paletista sekä Boujoursilta tuollainen aurinkopuuteri.


Kikolta piti kotiuttaa kevään


Sitten päästäänkin Soap & Gloryn tuotteisiin. Omistan entuudestaan jo tuon Glow All Out korostuspuuterin, joka on ollut melkein päivittäisessä käytössä kaksi vuotta jo niin ostin sille seuraajan. Nyt kotiutui myöskin Peach Party ja Solar Powder, jotka ovat poskipuna ja aurinkopuuteri.


Myöskin käsirasvoja tuli ostettua. Näitä olen käyttänyt jo useamman tuollaisen Hand Foodin ja se on hyväksi todettu niin piti ostaa. Nämä kaikki Soap & Gloryn tuotteet on ostettu osta 3 maksa 2 tarjouksella.


Ja vielä muutama Soap & Glory, jotka myöskin tarjouksella kotiutin. Näitä en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta varsinkin tuon Sugar Crushin tuoksu on ihana!


Yllätin jopa itseni ostamalla muutaman huulipunan kynämuotoisina. Yleensä en niin huulipunia käytä mutta ostin tuon Kikon matkan alussa ja sitä käytin ja jotenkin tuli siihen tykästyttyä niin ostin sitten muitakin.


Loppuun vielä kaikki kynsilakat. Näitä voin esitellä myös tarkemmin jos haluatte?

Barry M:


Kiko:


Essie:

Claire's:

Claire's:

Seventeen:


Mitäs, haluatteko te lukijat postausta ostamistani vaatteista? Tai haluatteko tarkempaa postausta näistä kosmetiikka ostoksista? Näistä jäi puuttumaan Kikon luomivärit, jotka ostin sekä muutamat silmämeikkikynät, joista unohdin ottaa kuvat. Kiinnostaako nähdä niitä? Hihkaiskaa kommenttiboksissa jos tulee postausideoita! :)

20 kommenttia:

  1. Wau ihania ostoksia ja kiinnostaa nähdä vaatteet ja loputki ostokset

    VastaaPoista
  2. Vautsi mitä ostoksia! Kynsihöperön kohtuudella noita lakkojakin shoppailtu ;) Ja ehdottomasti kiinnostaa myös vaatehankinnat ja Kikon luomivärit! Tosi söpöjä noi Claire-lakat, toivottavasti niitä nähdään kynsillä pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo! Eka Claire'sin lakka onkin jo toisen blogin puolella näkyvissä :p mutta pitääkin kuvailla niitä vaatteita ja kikoja tänne :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia. Minulla on ollut tarkoituksena lähteä shoppailureissulle Lontooseen toukokuussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa matkaa sinulle, Lontoo on ihana paikka! :) ja kauppoja riittää :D

      Poista
  4. Ihania ostoksia :3 Jooo, kuvia vaatteista! ♡

    VastaaPoista
  5. No nyt ymmärrän vielä paremmin matkaseuralaisesi kommentin "dislike" :-)
    Huh, mikä määrä tavaraa...

    VastaaPoista
  6. Ihan muutama lakka vaan ... ;)

    Whääää mie haluun tuon Enchanted Wonderstruckin, mie himoitsin sitä joka shoppailureissulla Jenkeissä asuessa jo ennen sua. Buu :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo muutama vain ;) se on kyllä ihana !! No ehkä saat lainata sitä joskus ;)

      Poista
  7. kivoja ostoksia! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! kuvat, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  8. Hei pallopää <3

    Kurkkaappa haaste mun blogista ;)

    http://vispilavintiontemmellyskentta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Voi lääh, mitä ostoksia! Olen ihan kieli pitkänä täällä :D Hassua, mun Garden of Edenissä on ihan erilainen pahvipakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas jännää, en ole törmännytkään siihen että noissa olisi erilaisia pahvipakkauksia :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥