tiistai 18. maaliskuuta 2014

Täällä taas!

Huhhuh kun tulikin pidettyä vahingossa melkein kuukauden tauko tässä bloggailussa. Ei vain yksinkertaisesti aikaa riittänyt. Vietin tässä välissä kyllä myös viikon ulkomailla, Lontoossa ja Pariisissa sekä kolme viikonloppua eripuolilla Suomea, joten kaipa se aika sinne katosi.

Kotiuduin siis viime viikolla Lontoosta ja tänne Lappeenrantaan palasin nyt sunnuntai iltana. Ihana kyllä olla kahden viikon reissaamisen jälkeen taas kotona. Mutta nyt sitä pyykkiä sitten riittääkin ja muutakin tekemistä. Tämänhetkiset tunnelmat ovat tässä:


Eli ahkeraa anatomian ja fysiologian lukemista kera bloggerin ja Pepsi Max pullon! Torstaina siis olisi tentti tästä ja huhhuh. Kerrattavaa löytyy! Onnistuin hankkimaan jostain flunssankin viime viikolla ja se on vähän verottanut tätä lukemista. Tänään oli jo lääkelaskujen tentti ja nyt pitäisi jaksaa lukea tuohon ylihuomiseen. Onneksi sitten meneekin muutama viikko ennen seuraavia tenttejä :)

Tehokasta opiskelua = tärpitetään kysymyksiä ja toivotaan että liippaa edes lähelle !
Aika menee kyllä nopeasti! Tänään juuri tajusin että vajaa kuukausi niin alkaakin jo sisätautien harjoittelu ja sen jälkeen viikko koulua ja kesälomalle. Huhhuh, johonkin tämä kouluvuosi vaan katoaa. Kesätyötkin varmistuivat viime viikolla niin ei enää tarvitse niitäkään stressata! :)

Mutta palailemisiin! Tällä viikolla tulossa koostepostausta varastot tyhjiksi -haasteeseen, helmikuun aikana käytetyt tuotteet listaan tänne blogiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! ♥