torstai 6. helmikuuta 2014

Kasvovoiteiden parhaimmistoa

Sain marraskuisesta kynsi- ja kosmetiikkabloggareiden mittistä Skin Evolen Skin Blossom - Organic Nourishing Face Moisturiser –kasvovoiteen testiin Kosmeettiselta. Miitistä voit lukea lisää kynsiblogini puolelta, täältä



Olenkin sitä nyt tässä ahkerasti testaillut marraskuusta lähtien, ja voin sanoa että se voittaa mennen tullen normaalisti käyttämäni Neutrogenan kasvovoiteen. Koostumus tässä on todella ihana. On tarpeeksi jämäkkää, mutta ei jää rasvaisena kerroksena ihon pinnalle. Minulla kuivuu kasvojen iho usein talvella, mutta se on vain pintakuiva. Eli jos käytän tuhdimpia voiteita niin kasvot tulevat rasvaisen näköisiksi, mutta liian kevyet taas eivät kosteuta kunnolla. Tämä toimii moitteettomasti! 



Olen varma, että tulen tätä hankkimaan lisää myöhemmin, kun tämä purkki loppuu. Ja voin suositella muillekin, joilla on pintakuiva iho. Ainut mitä negatiivista tästä nyt sanoa edes voisi, on tämän voiteen luonnonkosmetiikalle tyypillinen haju. Se ei kuitenkaan haittaa kun ei sitä kasvoille levittämisen jälkeen huomaakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! ♥