keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Heipsan!

Päätin nyt aloittaa kirjoittamaan blogia. Minulla on toinenkin blogi, joka on kynsiblogi. Halusin kuitenkin aloittaa blogin, jossa voin kertoa muutakin ja höpistä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Olen siis parikymppinen tyttö ja tällähetkellä majailen Etelä-Karjalassa. Opiskelen täällä AMKissa ja ennen opiskelin yliopistossa. Elämääni varjostaa fibromyalgia ja jatkuva sairastelu, mikä haittaa vähän koulunkäyntiä. Täällä ajattelin jutella niitä näitä elämästäni. Mielenkiinnon kohteitani ovat musiikki, matkailu, kosmetiikka ja kynnet, joista musiikki on ehdottomasti elämäni henkireikä! Toivottavasti joku tänne blogiinkin eksyy ja tervetuloa jo valmiiksi! :)

3 kommenttia:

 1. Moikka! Täällä on kaksi toisen vuoden fysioterapiaa opiskeleva tyttöä Otaniemen Laureasta. Saimme tuki-ja liikuntaelimistön tukemisen kurssilla tehtäväksemme tehdä pienen alustuksen ("tietoiskun") fibromyalgiasta. Tämä aihe oli meille ennestään täysin tuntematon, mutta tässä lueskellessamme osoittautui mielenkiintoiseksi ja herätti paljon kysymyksiä, joihin oppikirjat eivät anna suoraa vastausta. Olisimmekin halunneet kysyä sinulta pari kysymystä sairauteesi liittyen, jos et koe sitä häiritseväksi? Elikkä: Miten sairastuit fibromyalgiaan tai miten ensimmäiset oireet ilmenivät? Oletko käynyt/saanut fysioterapiaa kipuihisi tai oletko kokenut sellaista tarpeelliseksi? Entä miten fibromyalgia vaikuttaa opiskeluusi AMKssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vastata myös henkilökohtaisesti sähköpostiini Tytti.makela@laurea.fi. Olisimme todella kiitollisia, jos jaksaisit vastata! :) t. Elina ja Tytti

   Poista
  2. Vastaan sähköpostiinne :)

   Poista

Kiitos kommenteista! ♥